Italië

Napoli - Internazionale

Napoli heeft Internazionale getroffen in een wedstrijd om de titel in de Serie A op zondag. De wedstrijd eindigde met een overwinning voor Napoli in de thuiswedstrijd, 3-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot André-Frank Zambo Anguissa scoorde, met een assist van Piotr Zielinski, en zo Napoli op voorsprong bracht. Met nog acht minuten op de klok maakte Romelu Lukaku gelijk voor Internazionale, op aangeven van Federico Dimarco. Met nog nog vijf minuten te spelen scoorde Giovanni Di Lorenzo en kwam op voorsprong voor Napoli, met een assist van Zambo Anguissa. De uiteindelijke 3-1 voor Napoli werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Gianluca Gaetano, op aangeven van Giovanni Simeone. Voor Internazionale werd de reeks van vijf opeenvolgende overwinningen beëndigd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Napoli twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Internazionale vier overwinningen en één nederlaag heeft. Denzel Dumfries werd in de 74e minuut in het veld gebracht voor Internazionale. Stefan de Vrij (Internazionale) speelden de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Napoli op zondag 28 mei om 15.00 uur in een uitwedstrijd tegen Bologna. Internazionale ontvangt zaterdag 27 mei om 20.45 uur Atalanta.