Italië

Napoli - Fiorentina

Napoli heeft de thuiswedstrijd tegen Fiorentina gewonnen met een doelpunt van Osimhen. Het duel in de Serie A eindigde in 1-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Victor Osimhen Napoli op voorsprong bracht. Voor Napoli was het de zesde ongeslagen wedstrijd op rij. Napoli heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Fiorentina één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Napoli dit seizoen. De nederlaag was ook voor Fiorentina de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Napoli bovenaan de ranglijst terwijl Fiorentina de achtste plaats inneemt. Monza is de volgende tegenstander voor Napoli in de uitwedstrijd. Fiorentina speelt een thuiswedstrijd tegen Udinese in het Stadio Artemio Franchi. Beide wedstrijden worden op zondag 14 mei om 15.00 uur gespeeld.