Geblesseerde Lozano komt met de schrik vrij

Reacties

Hirving Lozano komt dit seizoen niet meer in actie voor Napoli, maar erger leed blijft de ex-PSV'er bespaard. Lozano raakte in de wedstrijd tegen Fiorentina geblesseerd aan zijn knie, de ergste vrees in de vorm van een kruisbandblessure is niet uitgekomen.

Geblesseerde Lozano komt met de schrik vrij
© Pro Shots
Napoli
Napoli
1 - 0
Fiorentina
Fiorentina

Lozano vierde het kampioensfeest van Napoli op de rug van een medespeler en wist toen nog niet hoe erg de blessure was die hij in de thuiswedstrijd tegen Fiorentina had opgelopen. Voor rust moest hij per brancard van het veld en in Italiaanse media werd het ergste gevreesd.

Die vrees neemt Napoli woensdag weg. Na een bezoek van een dokter is de conclusie dat Lozano zijn knie slechts verstuikt heeft. Het betekent dat hij dit seizoen niet meer voor Napoli zal spelen, maar volgend seizoen zal de Mexicaan er gewoon staan.

Goed nieuws voor Lozano en zijn toekomst, die mogelijk in Engeland ligt. Corriere dello Sport schreef eerder over veel interesse uit de Premier League. Diverse clubs zouden al gesproken hebben met de entourage van de ex-PSV'er, die sinds 2019 in Napels speelt en nog een contract voor een jaar heeft.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.