Duitsland

1899 Hoffenheim - Union Berlin

Hoffenheim heeft Union Berlin zaterdag met 4-2 verslagen in de Bundesliga. De thuisploeg kwam op voorsprong toen Ihlas Bebou scoorde in de 22ste minuut. Kramaric bracht in de 36ste minuut Hoffenheim op 2-0. De uitploeg verkleinde de achterstand tot 2-1 net voor het rustsignaal toen Danilho Doekhi scoorde, met een assist van Christopher Trimmel. Maar Hoffenheim had nog tijd voor een extra doelpunt. Kramaric vond het doel opnieuw met één minuut te spelen, op aangeven van Munas Dabbur. Het doelpunt dat de score milderde naar 3-2 werd in de laatste minuten gemaakt toen Aïssa Laïdouni scoorde voor Union Berlin, met een assist van Timo Baumgartl. Dabbur passeerde vier minuten later de doelman, op aangeven van Kramaric, en voerde de score verder op voor Hoffenheim, dat bracht de uiteindelijke score op 4-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Hoffenheim twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Union Berlin twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Met nog één ronde voor de boeg staat Hoffenheim op de dertiende plaats op de ranglijst terwijl Union Berlin de vierde plaats inneemt. Stuttgart is de volgende tegenstander voor Hoffenheim in de uitwedstrijd. Union Berlin speelt een thuiswedstrijd tegen Werder Bremen in het Stadion An der Alten Försterei. Beide wedstrijden worden op zaterdag 27 mei om 15.30 uur gespeeld.