RKC Waalwijk - AZ

RKC Waalwijk heeft zondag een 3-1 zege geboekt in de thuiswedstrijd tegen AZ in de Eredivisie.

AZ opende de score in de 9de minuut via Jesper Karlsson, op aangeven van Yukinari Sugawara.

Iliass Bel Hassani bracht in de 32ste minuut RKC Waalwijk op gelijke hoogte, met een assist van Julian Lelieveld.

De 2-1 voorsprong werd gemaakt toen Bakkali het net vond voor RKC Waalwijk, op aangeven van Thierry Lutonda.

Vijf minuten later vergrootte RKC Waalwijk de voorsprong toen Bakkali nog een keer de doelman passeerde.

In de vijf laatste wedstrijden heeft RKC Waalwijk twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl AZ twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

RKC Waalwijk staat nu op de negende plek met 17 punten, terwijl AZ op de vijfde plaats staat met 26 punten.

RKC Waalwijk speelt zijn volgende duel uit tegen NEC. De teams staan op zondag 13 november om 12.15 uur tegenover elkaar. AZ neemt het zaterdag 12 november om 21.00 uur uit op tegen PSV.