Willem II - Heracles Almelo

Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Willem II vrijdag gewonnen. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-2.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Jizz Hornkamp zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Nick Doodeman, en Willem II op voorsprong bracht.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Lucas Schoofs gelijk voor Heracles met een assist van Ruben Roosken.

Het beslissende doelpunt voor Heracles werd in de 90ste minuut gemaakt door Thomas Bruns.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Willem II twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Heracles drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Heracles met één doelpunt verschil.

Willem II speelt op 11 november om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen VVV in het Covebo Stadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Heracles tegen NAC Breda in het Erve Asito op het programma.

Toon alleen Keuken Kampioen Divisie-duels

Willem II en Heracles Almelo hebben niet eerder een Keuken Kampioen Divisie-duel tegen elkaar gespeeld.