Almere City FC - Heracles Almelo

Het publiek in het Yanmar Stadion heeft vrijdag een wedstrijd met twee gezichten gezien. Heracles leek het duel lange tijd onder controle te hebben, maar Almere City zorgde voor een indrukwekkende comeback: van 2-0 naar 2-3.

Voor Heracles werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Samuel Armenteros opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Marko Vejinovic.

Emil Hansson bracht in de 25ste minuut Heracles op 2-0, op aangeven van Anas Ouahim.

Direct na de rust poetste Stije Resink iets van de achterstand weg voor Almere City.

Ilias Alhaft maakte in de 49ste minuut gelijk voor Almere City.

Joey Jacobs scoorde in de 67ste minuut, met een assist van Anthony Limbombe. Almere City draaide daarmee de rollen om, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2.

Na een overtreding in de 85ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Mateo Les van Heracles met rood van het veld.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Almere City drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Heracles drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Almere City dit seizoen. De nederlaag was ook voor Heracles de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

Almere City speelt de volgende wedstrijd uit tegen Jong PSV. De teams staan op maandag 7 november om 20.00 uur tegenover elkaar. Heracles neemt het vrijdag 4 november om 20.00 uur uit op tegen Willem II.

Toon alleen Keuken Kampioen Divisie-duels

Almere City FC en Heracles Almelo hebben niet eerder een Keuken Kampioen Divisie-duel tegen elkaar gespeeld.