Vitesse - FC Volendam

1 - 1
Expected goals1.3 - 1.1

FC Volendam heeft in de Eredivisie punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Het duel eindigde in 1-1.

Het bezoekende team opende de score na 21 minuten na een doelpunt van Robert Mühren. Direct na de rust bracht Bartosz Bialek Vitesse langszij.

Het was de vierde wedstrijd op rij voor FC Volendam dat er niet gewonnen werd.

Vitesse heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl FC Volendam één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Vitesse dit seizoen.

Vitesse staat op de dertiende plaats met 5 punten. FC Volendam is de nummer 14 met 5 punten.

De volgende speeldag speelt Vitesse op zaterdag 1 oktober om 21.00 uur in een uitwedstrijd tegen Twente. FC Volendam ontvangt zondag 2 oktober om 12.15 uur Fortuna Sittard.