Vitesse staat op gepaste wijze stil bij vreselijk nieuws over oud-speler Atsu

Reacties

Vitesse speelt zaterdagmiddag tegen FC Volendam met rouwbanden, ter nagedachtenis aan de overleden oud-speler Christian Atsu. Dat maken de Arnhemmers zaterdagochtend bekend.

Vitesse staat op gepaste wijze stil bij vreselijk nieuws over oud-speler Atsu
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
2 - 0
Vitesse
Vitesse

Atsu speelde in het seizoen 2013/14 als huurling van Chelsea dertig wedstrijden voor Vitesse, waarin hij vijf keer scoorde. De Ghanees speelde hierna nog in Engeland, Spanje en Saoedi-ArabiΓ«, voordat hij in september in Turkije belandde. In dat land sloeg deze maand het noodlot toe voor Atsu: hij heeft de aardbevingen die Turkije en SyriΓ« hebben getroffen niet overleefd.

'Vitesse is aangeslagen door het vreselijke nieuws en zal zaterdag (aftrap 16.30 uur) bij de uitwedstrijd tegen FC Volendam rouwbanden dragen ter nagedachtenis aan Atsu', schrijft Vitesse op de clubsite. 'We wensen de familie en vrienden van Christian veel sterkte met het grote verlies.'

Bij Newcastle United-Liverpool zal vooraf een minuut stilte gehouden worden. Atsu speelde in zijn loopbaan 121 wedstrijden voor Newcastle, de club waar hij het vaakst voor uitkwam. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.