Arsenal moet juichen voor Spurs: 'Zal de grootste Tottenham-fan ooit zijn'

Reacties

Kai Havertz gaat juichen voor Tottenham Hotspur, zo vertelde hij na afloop van de door Arsenal van Manchester United gewonnen wedstrijd. De Duitser was wederom belangrijk voor The Gunners en hoopt met het oog op de titelstrijd dat Manchester City punten laat liggen tegen de aartsrivaal.

Arsenal moet juichen voor Spurs: 'Zal de grootste Tottenham-fan ooit zijn'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 1
Arsenal
Arsenal

Arsenal won zondagmiddag met 0-1 op Old Trafford. De enige goal van de wedstrijd kwam op naam van Leandro Trossard. De Belg mocht in de eerste helft op aangeven van Havertz binnenwerken. Het was alweer de zevende assist die de middenvelder dit seizoen gaf. Om dat in perspectief te plaatsen: tijdens drie jaar Chelsea gaf hij hetzelfde aantal assists verdeeld over alle seizoenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met nog één wedstrijd te gaan gaat Arsenal aan kop in de Premier League, maar achtervolger City heeft nog een extra wedstrijd tegoed. Als The Citizens die van Tottenham winnen, dan klimmen ze over The Gunners heen. Die wedstrijd wordt aankomende dinsdag gespeeld.

'Het is geweldig om in deze strijd verwikkeld te zijn. Nog maar één wedstrijd te gaan. We hebben iedereen nodig volgende week, de hele club en alle fans moeten achter ons staan. Alles is nog mogelijk', aldus Havertz in gesprek met Sky Sports. Arsenal zal moeten juichen voor zijn grootste rivaal. 'Ik zal de grootste Tottenham-fan ooit zijn, wij allemaal. Laten we op het beste hopen.'

Arteta
Arteta was logischerwijs tevreden met het op Old Trafford behaalde resultaat, maar zag dat zijn ploeg anders ging spelen na de openingstreffer. 'We begonnen erg dominant, maar na de goal gingen we te voorzichtig verder. We speelden te veel ballen breed, naar achteren, er was niet genoeg structuur. We gaven ook veel ballen weg op plekken waar vandaan zij gevaarlijk werden. Gelukkig verdedigden we goed en kregen we weinig kansen tegen.'

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
7
3
96-34
+62
91
2
Arsenal
38
28
5
5
91-29
+62
89
3
Liverpool
38
24
10
4
86-41
+45
82
* Actueel tot en met 20 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer K. Havertz
Meer over K. Havertz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.