Go Ahead Eagles - Vitesse

Vitesse heeft zondag met 1-2 de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de Eredivisie gewonnen.

Vitesse startte goed en nam na 13 minuten de leiding via Loïs Openda, met een assist van Toni Domgjoni.

Isac Lidberg bracht in de 35ste minuut Go Ahead Eagles op gelijke hoogte, op aangeven van Bas Kuipers.

Openda scoorde nog een keer in de 69ste minuut, met een assist van Riechedly Bazoer.

Go Ahead Eagles heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Vitesse twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Go Ahead Eagles dit seizoen. Dit was ook de twaalfde overwinning van Vitesse met één doelpunt verschil.

Met nog drie speelronden voor de boeg staat Go Ahead Eagles op de negende plaats op de ranglijst terwijl Vitesse de zesde plaats bezet.

Op zondag 8 mei speelt Go Ahead Eagles om 12.15 uur uit tegen NEC in het Goffertstadion en neemt Vitesse het thuis op tegen Heerenveen om 14.30 uur in de GelreDome.