Vitesse - SC Cambuur

In de eerste helft scoort Openda het enige doelpunt in de wedstrijd van Vitesse in de Eredivisie, het team verslaat Cambuur met 1-0 in de thuiswedstrijd.

Net voor de rust toen Loïs Openda scoorde, met een assist van Matús Bero, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1.

Cambuur heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

Vitesse heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cambuur vijf nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Vitesse dit seizoen. De nederlaag was ook voor Cambuur de tiende nederlaag met één doelpunt verschil.

Vitesse staat nu op de zesde plek met 44 punten, terwijl Cambuur de nummer 12 is met 33 punten. Vitesse heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Cambuur.

Vitesse speelt zijn volgende duel thuis tegen Sparta Rotterdam. De teams staan op dinsdag 19 april om 18.45 uur tegenover elkaar. Cambuur neemt het zaterdag 23 april om 21.00 uur thuis op tegen PSV.