Go Ahead Eagles - Willem II

Het duel in het De Adelaarshorst tussen Go Ahead Eagles en Willem II is in 4-0 geëindigd, waardoor Willem II voor de achtste keer op rij niet wist te winnen in de Eredivisie.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Go Ahead Eagles na een doelpunt van Isac Lidberg na 26 minuten.

Iñigo Córdoba bracht in de 34ste minuut Go Ahead Eagles op 2-0, op aangeven van Mats Deijl. Ogechika Heil voerde in de 70ste minuut de score verder op voor Go Ahead Eagles.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Marc Cardona scoorde in de 81ste minuut.

Met deze wedstrijd telt Go Ahead Eagles nu een reeks van drie wedstrijden zonder tegendoelpunten.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Go Ahead Eagles drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Willem II twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

Go Ahead Eagles staat na deze wedstrijd op de negende plaats met 36 punten, terwijl Willem II de nummer 15 is met 23 punten.

Go Ahead Eagles neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Fortuna Sittard, op zondag 24 april om 16.45 uur in het Fortuna Sittard Stadion. Op dezelfde dag speelt Willem II om 12.15 uur thuis tegen Vitesse in het Koning Willem II Stadion.