Willem II - AZ

AZ had bij de rust een 2-1 achterstand tegen Willem II in de wedstrijd in de Eredivisie gehad, maar in de tweede helft kwam AZ goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2.

De score werd na 7 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Ché Nunnely, met een assist van Leeroy Owusu.

Elton Kabangu bracht in de 17de minuut Willem II op 2-0.

In de 35ste minuut poetste Bruno Martins Indi iets van de achterstand weg voor AZ.

De gelijkmaker voor AZ werd in de 90ste minuut gemaakt door Zakaria Aboukhlal, met een assist van Jesper Karlsson.

Het resultaat betekent de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Willem II.

Willem II heeft in de vijf laatste wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl AZ drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Willem II dit seizoen.

Willem II staat op de vijftiende plek met 23 punten. AZ staat op de vijfde positie met 52 punten.

De volgende wedstrijd, op zaterdag 2 april, speelt Willem II om 21.00 uur uit tegen Feyenoord in het Stadion Feijenoord. AZ zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Vitesse. De wedstrijd start om 20.00 uur.