Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles

Fortuna Sittard heeft de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de Eredivisie met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de eerste helft en werd gemaakt door Flemming.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Zian Flemming scoorde na 21 minuten, op aangeven van Deroy D'Encarnação Duarte.

Fortuna Sittard heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Fortuna Sittard dit seizoen. De nederlaag was ook voor Go Ahead Eagles de zevende nederlaag met één doelpunt verschil.

Met nog vier speelronden voor de boeg staat Fortuna Sittard op de veertiende plaats op de ranglijst en Go Ahead Eagles bezet de negende plaats.

Op zondag 1 mei speelt Fortuna Sittard om 16.45 uur thuis tegen Feyenoord in het Fortuna Sittard Stadion en neemt Go Ahead Eagles het thuis op tegen Vitesse om 14.30 uur in De Adelaarshorst.