Zo wil je de competitie niet beginnen: Duitse doelman vreselijk in de fout

Reacties
Zo wil je de competitie niet beginnen: Duitse doelman vreselijk in de fout
© Twitter Wehen Wiesbaden
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Soms heb je van die dagen die je het liefst uit je geheugen zou wissen. Luca Unbehaun, doelman van Borussia Dortmund II, beleefde een vreselijke start van de competitie.

De beloften van Dortmund namen het op de openingsspeeldag van de 3. Liga op tegen Wehen Wiesbaden. In de veronderstelling dat BVB een vrije trap kreeg, gooide Unbehaun de bal na een klein uur een paar meter voor zich uit. Dat bleek een lelijke misvatting.

De scheidsrechter had niet gefloten, waardoor Gustaf Nilsson vrij baan had. De aanvaller pikte de bal op en schoot Wehen Wiesbaden via de binnenkant van de paal op voorsprong. Een schrale troost voor Unbehaun: ploeggenoot Rodney Elongo-Yombo voorkwam een nederlaag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.