Ziyech toegezongen na twee goals voor Chelsea: 'Fijn om de fans te horen'

Reacties

Hakim Ziyech heeft het naar zijn zin bij Chelsea. Woensdag maakte hij twee doelpunten voor Chelsea in het oefenduel met Tottenham Hotspur (2-2). De voormalig speler van Ajax werd tijdens en na afloop van de wedstrijd toegezongen door de Chelsea-fans.

Ziyech toegezongen na twee goals voor Chelsea: 'Fijn om de fans te horen'
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

'Het was fijn om de fans mijn naam te horen zingen', zei Ziyech in een video op de clubwebsite. 'Het was een mooie avond, ik heb vanaf het begin af aan genoten. Ik denk dat ik dit ook wel heb laten zien met mijn prestatie', doelt hij op zijn twee doelpunten. 'Het waren twee goede goals.'

Ziyech was vooral tevreden over de eerste helft. 'Alles wat we deden was goed. Dat is iets waar we tevreden over kunnen zijn. We moeten nu hetzelfde niveau halen in negentig minuten. Dat was ons grootste probleem vandaag.'

De 35-voudig Marokkaans international vindt het drukzetten van N'Golo Kanté cruciaal voor het spel van de Londenaren. 'Als je hem achter je hebt, zorgt hij ervoor dat alle problemen achterin opgelost worden. Als hij niet speelt voel je het meteen', zei hij terwijl er supporters vanaf de tribune 'Hakim' schreeuwen.

De Premier League begint voor de oud-Ajacied en zijn ploeggenoten op zaterdag 14 augustus. Op Stamford Bridge is Crystal Palace de tegenstander. 'Ik heb er zin in dat het seizoen gaat beginnen. Dat zijn de dingen waar je het voor doet als voetballer, het gaat eindelijk weer beginnen', zegt Ziyech. 

Bekijk hieronder de samenvatting van Chelsea - Tottenham Hotspur, met de twee goals van Ziyech. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.