Zinchenko laat Angeliño direct wennen aan de wetten van City

Reacties

Oleksandr Zinchenko heeft donderdag een nieuw contract getekend bij Manchester City. De international van Oekraïne ligt nu tot medio 2024 vast bij de kampioen van Engeland.

Zinchenko laat Angeliño direct wennen aan de wetten van City

De 22-jarige Zinchenko werd de laatste maanden regelmatig in verband gebracht met een transfer. Meerdere clubs waren bereid om bedragen rond de 25 miljoen euro over te maken naar City, maar die geruchten kunnen nu de prullenbak in. Zinchenko heeft namelijk zijn toekomst verbonden aan City.

Wat de contractverlenging van Zinchenko betekent voor Angeliño zal moeten blijken. De linksback van PSV staat op het punt om zijn terugkeer naar de Engelse grootmacht officieel te maken en heeft met Benjamin Mendy en Zinchenko dan direct twee geduchte concurrenten, zoals City voor bijna iedere positie drie spelers onder contract heeft staan. Al zou Zinchenko eventueel ook verhuurd kunnen worden.

Manchester City haalde Zinchenko in de zomer van 2016 naar Engeland, om hem direct weer door te verhuren aan PSV. In Eindhoven slaagde de linkspoot er niet in een vaste basisspeler te worden, maar eenmaal terug in Engeland werd hij onder leiding van manager Pep Guardiola steeds belangrijker als linksback. Het afgelopen seizoen speelde Zinchenko 29 officiële wedstrijden voor City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.