Zien om te geloven: oud-Ajacied met ongelofelijke misser in Serie B

Reacties

Dennis Johnsen kon in Nederland nooit doorbreken, maar groeide in Italië uit tot een gewaardeerde kracht in de Serie B. Zondag had de Noor zijn vizier alleen niet helemaal op scherp staan. In dienst van Cremonese miste hij een amper te missen kans.

Zien om te geloven: oud-Ajacied met ongelofelijke misser in Serie B
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Parma
Parma
1 - 1
Cremonese
Cremonese

In de slotfase van het duel met Parma, bij een 1-1 stand, werd Johnsen aangespeeld. Hij deed alles goed: de aanvaller nam de bal knap mee, omspeelde de doelman van Parma en kon de bal daarna zo in een gapend, verlaten doel schuiven. Dat liet hij na, op onbegrijpelijke wijze kreeg hij het voor elkaar om zijn inzet over het doel te schieten. De stand bleef daarmee 1-1. Het was een belangrijk punt voor Parma, dat daarmee kampioen is.

De misser heeft voor Cremonese overigens weinig consequenties. De ploeg is zeker van de vierde plek in de Serie B, met nog één speelronde te gaan. Daarna gaat het seizoen verder met de halve finale van de play-offs om promotie naar de Serie A. Voor Johnsen en Cremonese is het te hopen dat de 26-jarige vleugelspeler zijn vizier dan wél op scherp heeft staan.

De misser is te zien vanaf 3:09

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Johnson kwam in 2015 naar Nederland om bij SC Heerenveen te gaan voetballen. Ajax plukte hem later weg en verhuurde hem nog aan de Friezen en later ook aan PEC Zwolle. In 2020 nam hij de wijk naar Italië, waar hij een geliefde speler werd bij Venezia. De waterstad zwaaide hem in januari 2024 uit, sindsdien speelt hij dus voor Cremonese.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.