Zieke banneling Nainggolan rekent op laatste kans Antwerp

Reacties

Radja Nainggolan houdt hoop op een nieuwe kans bij Antwerp FC. De verbannen middenvelder wil op het veld laten zien nog steeds toegewijd te zijn.

Zieke banneling Nainggolan rekent op laatste kans Antwerp
© Pro Shots

Na een reeks van incidenten was de maat vol bij Antwerp FC. Voor Nainggolan is er tot nader order geen plaats meer in de A-selectie. Zijn verblijf bij het tweede gaat niet helemaal volgens plan. Na overleg met de clubarts liet hij dinsdag de sessie met de beloftes schieten vanwege een buikgriep.

De verbanning betekent allerminst dat Il Ninja zich neerlegt bij een vertrek bij The Great Old. 'Ik hou van Antwerp. Ik heb er tot nu toe écht alles aan gedaan om te mogen terugkeren in de A-kern en ik zal dat blijven doen', liet Nainggolan weten aan Het Laatste Nieuws.

De middenvelder laat na te reageren op de woorden van voorzitter Paul Gheysens, die zijn twijfels over de mentaliteit van Nainggolan uitsprak. 'Uit respect voor de voorzitter ga ik niet reageren op zijn interview. Ik zal antwoorden op het veld van zodra ik de kans krijg. Ik kan niet wachten om mijn ploeggenoten bij Antwerp te helpen en winnaarsmentaliteit te etaleren.'

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Nainggolan
Meer over R. Nainggolan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.