Nainggolan vervolgt carrière bij hekkensluiter in zijn vaderland

Reacties

Radja Nainggolan (35) heeft zijn voetbalschoenen toch weer uit het vet gehaald. De Belgische middenvelder met een Indonesische vader is gepresenteerd als versterking bij Bhayangkara Presisi, de hekkensluiter van de Liga 1, de hoogste voetbalafdeling van Indonesië.

Nainggolan vervolgt carrière bij hekkensluiter in zijn vaderland
© Pro Shots

Bhayangkara staat na twintig van de 34 speelrondes stijf onderaan in de competitie, de achterstand op een plek die goed is voor handhaving bedraagt inmiddels al twaalf punten. Met Nainggolan erbij hoopt de club het tij te kunnen keren, volgens de Vlaamse krant Het Nieuwsblad heeft de dertigvoudig international van de Rode Duivels getekend tot eind mei. In Indonesië zal hij Vlaams kunnen praten met Dylan De Bruycker, die al enkele jaren in Azië speelt en sinds dit seizoen dus bij Bhayangkara.

Nainggolan werd geboren in Antwerpen, maar vertrok al op jonge leeftijd naar Italië waar hij vooral furore maakte als speler van AS Roma en Internazionale. Hij speelde daarna nog een seizoen voor Antwerp en een zeer korte periode bij SPAL. Sinds deze zomer was Nainggolan clubloos, nu gaat hij spelen voor Bhayangkara, een vereniging die overigens eigendom is van de Indonesische politie.

Spelersprofiel

R. Nainggolan


Geboortedatum:
4 mei 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Antwerpen
Nationaliteit
België
Lengte:
1,76 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
Bhayangkara FC
Bekijk hier al onze video's
Meer R. Nainggolan
Meer over R. Nainggolan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.