Xavi beklaagt zich na minimale bekerzege: 'Begrijp niet dat er geen VAR is'

Reacties

Barcelona won zondagavond met minimaal verschil (2-3) van Barbastro, een club op het vierde niveau in Spanje. Na afloop heeft Barça-trainer Xavi een hoop aan te merken, op zijn ploeg en op de leiding.

Xavi beklaagt zich na minimale bekerzege: 'Begrijp niet dat er geen VAR is'
© Pro Shots
Barbastro
Barbastro
2 - 3
Barcelona
Barcelona

Volgens Xavi speelde zijn ploeg een uiterst moeizame wedstrijd. 'Het was een hele moeilijk eerste helft, maar dit soort wedstrijden zijn altijd lastig. Het komt door een gebrek aan concentratie, maar we zitten in de volgende ronde en dat was het doel', vertelt hij aan Marca.

Een op het oog zuiver doelpunt van João Félix werd afgekeurd wegens buitenspel en de coach richt na afloop dan ook zijn pijlen op scheidsrechter Pulido Santana. 'Ik weet niet wie hem heeft aangesteld, maar hij maakte de wedstrijd hoogstpersoonlijk lastig.'

'Ze hebben me verteld dat de treffer gewoon geldig was. Het is heel jammer dat er in deze ronde van de beker geen VAR is. Dat begrijp ik niet. Zelfs bij dit soort stadions zou er een videoscheidsrechter moeten zijn.'

Over tegenstander Barbastro heeft Xavi niets meer dan lovende woorden over. 'Hun spel verbaasde mij niet, want ook tegen Almería speelden ze zo agressief. Zeker na dat doelpunt drongen ze erg aan. Ze hebben ons goed behandeld en ik wens ze dan ook het allerbeste', sluit Xavi af. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Copa del Rey
Meer over Copa del Rey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.