Wenger komt snel met nieuws over zijn toekomst

Reacties

Voor het eerst sinds 1996 moet Arsène Wenger op zoek naar een baan. De Fransman vertrok na 22 jaar bij Arsenal en denkt de komende weken na over zijn toekomst.

Wenger komt snel met nieuws over zijn toekomst

In gesprek met Telefoot laat Wenger niet doorschemeren of er een volgend avontuur in de voetballerij lonkt. 'Of ik het verlangen heb om weer coach te zijn? In de komende twee weken moet ik voor mezelf antwoord geven op die vraag', blijft de Fransman vaag.

Wenger wordt sinds het vertrek van zijn landgenoot Zinedine Zidane bij Real Madrid gelinkt aan De Koninklijke, maar een terugkeer bij een Europese grootmacht is misschien te veel gevraagd voor de 68-jarige Wenger. 'Of ik het verlangen heb mezelf opnieuw in een gek avontuur te storten? Dat weet ik niet. Coach zijn vraagt volledige inzet. Ik moest er even afstand van nemen, dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan. Ik zal vanzelf merken hoeveel ik het mis.'

Wenger wordt na dit seizoen opgevolgd door Unai Emery. Van 1996 tot en met 2018 won Wenger diverse prijzen met The Gunners. In het seizoen 2003/04 schreef hij geschiedenis met de club door ongeslagen landskampioen te worden. Le Professeur wordt ook genoemd als de volgende bondscoach van het Franse nationale elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.