Weinig schot in Ronaldo-transfer: Juventus leest zaakwaarnemer Mendes de les

Reacties

De mogelijke transfer van Cristiano Ronaldo naar Manchester City houdt de gemoederen in Italië en Engeland behoorlijk bezig. Juventus wil zijn sterspeler in ieder geval niet gratis laten gaan en heeft volgens Tuttosport donderdag een hartig woordje gesproken met zaakwaarnemer Jorge Mendes.

Weinig schot in Ronaldo-transfer: Juventus leest zaakwaarnemer Mendes de les
© Pro Shots

Mendes arriveerde woensdagavond met een aanbieding van Manchester City op zak in Turijn, waar hij sprak met zijn cliënt Ronaldo. Daar zijn ze bij Juventus echter niet van gediend. De clubleiding nodigde Mendes donderdagmiddag uit voor een onderhoud, dat niet lang duurde. 'We houden niet van het spel dat jij speelt', zo zou de boodschap volgens Tuttosport zijn geweest.

Bij Juventus baalt men ervan dat Mendes zijn cliënt nu terug naar Engeland probeert te brengen, terwijl De Oude Dame helemaal geen akkoord heeft bereikt met City. De Engelsen weten dat Juventus het enorme salaris van Ronaldo (zo'n 31 miljoen euro per jaar) willen wegstrepen en proberen van die situatie te profiteren. Juventus wil echter wel degelijk ook nog een transfersom, van naar verluidt zo'n 25 miljoen euro. 

Ronaldo (36) zit in zijn vierde seizoen bij Juventus en heeft nog een contract voor een jaar. De aanvaller begon afgelopen weekend tegen Udinese op de bank: naar verluidt was dat op zijn eigen verzoek, omdat hij een transfer wilde maken, maar dat werd ontkend door het Juventus-bestuur. Woensdag liet Ronaldo de training bij Juventus schieten en dat zorgde weer voor nieuwe speculatie.

Ronaldo op weg naar Manchester? 'Juve zet in op nieuwe generatie'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.