Vriends weer succesvol in tv-quiz: 'Nu komt er een tonnetje mijn kant op?'

Reacties
Vriends weer succesvol in tv-quiz: 'Nu komt er een tonnetje mijn kant op?'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bart Vriends verlengde deze zomer zijn aflopende contract bij Sparta Rotterdam met twee jaar en gaat nu zijn zevende seizoen bij de club in. De officiële website van Sparta staat daar met een komisch filmpje bij stil.

Vriends staat al een tijdje bekend als de bolleboos van de Nederlandse velden en gooide een kleine twee jaar geleden hoge ogen in de populaire tv-quiz De Slimste Mens. Onlangs deed de mandekker ook mee aan The Connection, de nieuwe spelshow van Matthijs van Nieuwkerk. Vriends kwam toen als winnaar uit de bus.

Zaterdag was er opnieuw succes. Sparta had voor Vriends een quiz gemaakt, in de opzet van Weekend Miljonairs. De elf vragen gingen over zijn eerste zes jaar bij Sparta en de te winnen prijs werd per vraag mooier. Bij elf goed beantwoorde vragen zou er 'een tonnetje' voor Vriends klaarliggen. 'Dat weet technisch directeur Gerard Nijkamp ook?', vroeg Vriends voor de zekerheid voor aanvang van de quiz.

Met de steun van hulplijn Thomas Verhaar, de fifty-fifty en het raadplegen van 'het publiek' slaagde Vriends erin om ook deze quiz winnend af te sluiten. Hij kijkt ongetwijfeld vol verwachting uit naar zijn aankomende salarisstrookje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.