Deelname Vriends aan tv-programma leidt tot opvallende Sparta-tweet

Reacties
Deelname Vriends aan tv-programma leidt tot opvallende Sparta-tweet
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sparta Rotterdam-verdediger Bart Vriends was al eens te zien in het tv-programma De Slimste Mens en zaterdagavond verschijnt de mandekker in het tv-programma The Connection van presentator Matthijs van Nieuwkerk. De aankondiging van de deelname van Vriends aan de kennisquiz leidde tot een tweet met een knipoog van Sparta.

Op het Instagram-account van The Connection werd Vriends tot verbazing van Sparta aangekondigd als podcastmaker, evenals mede-deelnemers Mischa Blok en Nynke de Jong. Vriends is weliswaar een van de makers van de Cor Potcast, maar is nog niet van plan om zijn voetbalschoenen op te bergen, getuige ook zijn recente contractverlenging bij Sparta.

De werkgever van Vriends hoopt BNNVARA (en wellicht presentator Van Nieuwkerk) zaterdagavond nog aan alle kijkers duidelijk wil maken dat de Amersfoorter ook komend seizoen gewoon te bewonderen is in de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.