Boegbeeld Vriends zet buitenlands avontuur uit zijn hoofd en kiest voor Sparta

Reacties

Bart Vriends blijft bij Sparta Rotterdam. De verdediger heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd en ligt nu tot medio 2024 vast op Het Kasteel.

Boegbeeld Vriends zet buitenlands avontuur uit zijn hoofd en kiest voor Sparta

De 31-jarige Vriends speelt sinds medio 2016 voor Sparta. Eerder kwam hij uit voor Go Ahead Eagles en FC Utrecht. In Spangen groeide Vriends uit tot een publiekslieveling. Hij speelde reeds 152 wedstrijden voor Sparta en daar komen de komende twee jaar dus nog de nodige duels bij.

In de overeenkomst is bovendien een optie op een extra jaar opgenomen.

'De gesprekken met Bart liepen al lange tijd. Vanuit onze kant was de intentie om te verlengen heel duidelijk', aldus directeur Gerard Nijkamp. 'Het afgelopen seizoen is hij van grote waarde geweest bij ons lijfsbehoud, met 33 duels en zelfs drie doelpunten. Duidelijk was dat Bart een goed gevoel had bij Sparta en open stond voor een langer verblijf, maar ook de optie voor een buitenlands avontuur in zijn achterhoofd had.'

'Gelukkig zijn we eruit gekomen en kunnen we met Bart vooruitkijken naar, in ieder geval, de komende twee seizoenen. Hij is een belangrijk onderdeel van de club geworden. Hij gaat straks zijn zevende seizoen in en we geloven dat we samen nog meer mooie dingen kunnen bereiken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.