Vreugde Wijnaldum na eerste goal voor AS Roma is slechts van korte duur

Reacties

Georginio Wijnaldum heeft zondag zijn eerste doelpunt in dienst van AS Roma gemaakt. Toch stapte hij niet lachend van het veld af: de thuiswedstrijd tegen Sassuolo werd met 3-4 verloren.

Vreugde Wijnaldum na eerste goal voor AS Roma is slechts van korte duur
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
3 - 4
Sassuolo
Sassuolo

Wijnaldum is hersteld van de scheenbeenbreuk die hem maandenlang aan de kant hield en speelde zondag zijn achtste wedstrijd sinds het einde van zijn revalidatieperiode. In blessuretijd verscheen hij op het scoreformulier: Wijnaldum kreeg de bal mee van Chris Smalling en wipte het speeltuig na een goede loopactie over doelman Andrea Consigli heen.

Dit doelpunt, het eerste doelpunt van Wijnaldum in dienst van Roma, betekende de 3-4. De thuisploeg hoopte hierna nog om minstens een punt uit het vuur te slepen in het spektakelstuk, maar dat lukte niet. Zo was de vreugde die Wijnaldum ongetwijfeld voelde na zijn goal slechts van korte duur.

Een reactie van Wijnaldum hoeven we niet te verwachten, want Roma heeft gekozen voor een mediaboycot. De hoofdstedelingen maken daarmee hun onvrede de schorsing die José Mourinho kreeg opgelegd kenbaar. Mourinho werd na zijn rode kaart tegen Cremonese voor twee duels geschorst en mocht daardoor zondag niet op de bank plaatsnemen. Volgende week mist hij ook de derby met Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.