Vrees Ten Hag voor Lisandro Martínez wordt werkelijkheid

Reacties

Lisandro Martínez komt niet meer in actie dit seizoen, zo heeft Manchester United officieel bevestigd. De centrale verdediger raakte in de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla geblesseerd aan zijn voet.

Vrees Ten Hag voor Lisandro Martínez wordt werkelijkheid
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Nadat de Argentijn niet goed neerkwam, terwijl er geen tegenstander in de buurt was, moest Martínez door zijn collega's naar de kant worden getild. Daar verliet hij het veld per brancard. Erik ten Hag sprak na afloop direct zijn zorgen uit over de kwetsuur van Martínez en die blijken gegrond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Manchester United heeft in een officieel bericht laten weten dat het seizoen er voor Martínez op zit, dat was de conclusie na de eerste onderzoeken. Martínez heeft een breuk opgelopen in het middenvoetsbeentje van zijn rechtervoet.

Martínez kwam dit seizoen in 27 van de 29 Premier League-wedstrijden in actie, waarvan 24 als basisspeler. Ook Raphaël Varane viel tegen Sevilla geblesseerd uit. Hij ligt er naar verwachting enkele weken uit.

Spelersprofiel

Lisandro Martínez


Geboortedatum:
18 januari 1998
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Gualeguay
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
77 kg
Huidige club:
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.