Manchester United - Sevilla

Official partner
2 - 2
Expected goals1.8 - 0.6

Sevilla had bij de rust een 2-0 achterstand tegen Manchester United in de wedstrijd in de UEFA Europa League Quarter-finals gehad, maar in de tweede helft kwam Sevilla goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2. De score werd na 14 minuten geopend door de thuisploeg via Marcel Sabitzer, op aangeven van Bruno Fernandes. Zeven minuten later bouwde Manchester United de voorsprong uit toen Sabitzer nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Anthony Martial. De 2-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Tyrell Malacia van Sevilla in de 84ste minuut. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorde Sevilla nog een keer en bracht de stand op 2-2. Tyrell Malacia speelde de hele wedstrijd voor Manchester United en scoorde één goal en Wout Weghorst werd in de 62e minuut in het veld gebracht. Speelden de hele wedstrijd. Beide teams treffen elkaar alweer op donderdag 20 april om 21.00 uur.