Engeland

Newcastle United - Manchester United

Newcastle United heeft thuis een makkelijke zege op Manchester United geboekt in de Premier League. Het duel eindigde in 2-0 door doelpunten van Willock en Callum Wilson. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot Willock scoorde, op aangeven van Allan Saint-Maximin, en zo Newcastle United op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Newcastle United werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Wilson, met een assist van Kieran Trippier. In de vijf laatste wedstrijden heeft Newcastle United drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Manchester United twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Wout Weghorst werd uit de wedstrijd gewisseld in de 62e minuut voor Manchester United. Sven Botman (Newcastle United) speelden de hele wedstrijd. Newcastle United staat na deze wedstrijd op de derde plaats met 50 punten, terwijl Manchester United de nummer 4 is met 50 punten. Newcastle United speelt op 5 april om 21.00 uur een uitwedstrijd tegen West Ham United in het London Stadium. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Manchester United tegen Brentford op Old Trafford op het programma.