Spanje

Getafe - Sevilla

2 - 0
Expected goals1.7 - 1

Getafe heeft de thuiswedstrijd tegen Sevilla in de Primera División zondag met 2-0 gewonnen. El Haddadi en Enes Ünal zorgden beiden voor een doelpunt.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet El Haddadi zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Borja Mayoral, en Getafe op voorsprong bracht.

De uiteindelijke 2-0 voor Getafe werd in de laatste minuten gemaakt door Ünal, met een assist van Jaime Mata.

Getafe heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sevilla één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd van Getafe is op zaterdag 1 april om 16.15 uur uit tegen Athletic Club in het San Mamés Barria. Sevilla speelt op dezelfde dag om 18.30 uur uit tegen Cádiz in het Estadio Nuevo Mirandilla.