Martínez reageert op blessure en dankt Argentijnse broeders voor fraai gebaar

Reacties

Lisandro Martínez heeft voor het eerst gereageerd op zijn zware blessure, die al vroegtijdig een einde heeft gemaakt aan zijn eerste seizoen bij Manchester United. De 25-jarige Argentijn belooft sterker terug te komen.

Martínez reageert op blessure en dankt Argentijnse broeders voor fraai gebaar
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Martínez liep afgelopen donderdag in het Europa League-duel met Sevilla een breuk in het middenvoetsbeentje van zijn rechtervoet op. De verdediger kwam niet goed neer, terwijl er geen tegenstander in de buurt was. Hij had veel pijn en werd uiteindelijk door Sevilla-spelers Marcos Acuña en Gonzalo Montiel, zijn ploeggenoten bij de Argentijnse nationale ploeg, van het veld gedragen.

Vrijdag werd de grote vrees van Erik ten Hag en United werkelijkheid: het seizoen van Martínez zit erop. Dat is een flinke dreun voor The Red Devils, te meer omdat Raphaël Varane ook geblesseerd is. Martínez speelt bovendien een sleutelrol in de opbouw van United.

Zaterdag reageert de Argentijn op zijn eigen Instagram-pagina op het voor hem pijnlijke nieuws: 'Dit is niet hoe ik me had voorgesteld om dit speciale seizoen te eindigen. Maar soms zijn er obstakels die overwonnen moeten worden om te leren en sterker te worden. Ik weet dat ik snel terug zal zijn, ondertussen zal ik al mijn collega's blijven steunen om hun doelen te bereiken', belooft Martínez.

'Het grote aantal berichten en alle liefde die ik krijg, is ongelooflijk. Het geeft me kracht en moed. Dank, dank, dank aan iedereen en aan mijn broeders Marcos Acuña en Gonzalo Montiel.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.