Ten Hag kiest ook na wegvallen Rashford niet voor Weghorst

Reacties

Anthony Martial staat voor het eerst in drie maanden weer in de basis bij Manchester United. Manager Erik ten Hag kiest in het Europa League-duel met Sevilla voor de Franse aanvaller bij afwezigheid van de geblesseerde Marcus Rashford.

Ten Hag kiest ook na wegvallen Rashford niet voor Weghorst
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Rashford moet de komende wedstrijden door United missen door een blessure. De grote vraag was wie Ten Hag zou opstellen als vervanger van de 25-jarige clubtopscorer. Zijn keuze is gevallen op Martial, die begin deze maand zijn rentree maakte na een heupkwetsuur en afgelopen zaterdag als invaller al trefzeker was tegen Everton (2-0).

Het betekent dat Wout Weghorst opnieuw genoegen moet nemen met een plek op de bank. Tyrell Malacia verschijnt wel aan de aftrap als linksback. De Oranje-international vormt de achterhoede met ex-Ajacied Lisandro Martínez, Raphaël Varane en Aaron Wan-Bissaka. Casemiro, in de Premier League de afgelopen duels geschorst, staat op het middenveld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.