'Voorbeeld' Ronaldo ontkracht bericht over dreigement met cryptisch statement

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft met een bericht op Instagram gereageerd op de verhalen dat hij zou hebben gedreigd het Portugese elftal te verlaten, nadat hij in de achtste finale tegen Zwitserland op de bank werd gezet door bondscoach Fernando Santos.

'Voorbeeld' Ronaldo ontkracht bericht over dreigement met cryptisch statement
© Pro Shots
Portugal
Portugal
6 - 1
Zwitserland
Zwitserland

Sportkrant Record kwam met dat bericht, dat inmiddels met klem is ontkend door de Portugese voetbalbond (FPF). Ook Ronaldo heeft met een cryptisch statement van zich laten horen. 'Deze groep is te hecht om te worden verscheurd door externe krachten. Deze natie is te dapper om zich angst te laten aanjagen door tegenslag. Een team in de puurste zin van het woord, dat tot het einde zal blijven vechten voor de droom! Geloof in ons! Força, Portugal!, schrijft de 37-jarige vedette van Portugal donderdag op Instagram.

Ook Otávio is tijdens een persconferentie ingegaan op de ophef rond Ronaldo. Volgens de 27-jarige middenvelder van FC Porto was er weinig aan de hand. 'Het is normaal dat hij ervan baalt dat hij niet speelt, maar dat geldt voor alle spelers, niet alleen voor Cristiano. Alles wat hij doet of niet doet, is nieuws. Soms worden ook alleen de negatieve details uitgelicht. Cristiano is een voorbeeld, hij is onze aanvoerder. Zelfs toen hij wist dat hij niet zou spelen, was hij een van de spelers die het team het meest steunde.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Za 10 dec. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Portugal
Meer over Portugal
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.