Statement Portugese bond over het vermeende dreigement Ronaldo

Reacties

Cristiano Ronaldo zou dinsdag hebben gedreigd weg te gaan bij Portugal. De aanvaller was naar verluidt zo boos dat die gedachte in hem opkwam. De Portugese bond heeft gereageerd.

Statement Portugese bond over het vermeende dreigement Ronaldo
© Pro Shots
Portugal
Portugal
6 - 1
Zwitserland
Zwitserland

Fernando Santos kreeg een woedende Ronaldo tegenover zich nadat de bondscoach de aanvaller had verteld dat die tegen Zwitserland niet aan de aftrap zou komen. Volgens het Portugese Record dreigde CR7 er zelfs mee direct op te stappen.

Ronaldo zou daarna snel tot bedaren en tot het besef zijn gekomen dat een vertrek niet de oplossing was. De aanvaller koos ervoor om toch op de bank plaats te nemen voor de achtste finale tegen Zwitserland.

Vanaf de bank zag Ronaldo zijn vervanger een hattrick maken. Direct na afloop zocht hij de catacomben op, terwijl al zijn ploeggenoten op het veld de overwinning aan het vieren waren.

De Portugese bond heeft de berichten met klem tegengesproken. 'De FPF benadrukt dat de aanvoerder van Portugal, Cristiano Ronaldo, op geen enkel moment heeft gedreigd de nationale ploeg te verlaten in Qatar', luidt de verklaring in reactie op de berichten. 'Hij bouwt elke dag bij het nationale team een uniek palmares op, dat moet worden gerespecteerd en dat getuigt van de onbetwistbare mate van toewijding.'

Ronaldo beleeft een teleurstellend WK. In Qatar is hij geen vaste waarde meer en is hij in eigen land ook niet meer onomstreden. Vanwege de resultaten van Portugal moet hij vrezen dat hij genoegen zal moeten nemen met een plaats op de bank in de kwartfinale tegen Marokko.

Marokko
Marokko
1 - 0
Portugal
Portugal
Familie Ronaldo woedend: 'Hij zit misschien dit weekend al thuis'
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO. Nu 50% korting op VI PRO. De eerste 3 maanden voor slechts €4,99

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Portugal
Meer over Portugal
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.