Voetbal op tv: hier wordt Rangers - PSV uitgezonden

Reacties

Voor de Nederlandse clubs breekt een belangrijke Europese week aan: zet PSV tegen Rangers een eerste stap naar de groepsfase van de Champions League en kan Ajax via Ludogorets richting het hoofdtoernooi van de Europa League? En kunnen AZ en FC Twente hun Europese avontuur vervolgen?

Voetbal op tv: hier wordt Rangers - PSV uitgezonden

PSV trapt de Europese week af met een uitduel bij Rangers, met voormalig Eredivisionisten Danilo, Cyriel Dessers en Sam Lammers. De heenwedstrijd van de play-offs om een ticket voor de groepsfase van de Champions League is vanavond vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7. De voorbeschouwing start om 19.55 uur. De ontmoeting in Glasgow is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Op het hoofdkanaal van Ziggo Sport wordt vanavond Antwerp FC tegen AEK Athene, ook in de play-offs van de Champions League, live uitgezonden (21.00 uur). Op Ziggo Sport Docu is vanaf 21.00 uur de wedstrijd Raków Czestochowa - FC Kopenhagen te zien.

RTL 7 zendt woensdagavond vanaf 21.00 uur de Champions League-wedstrijd uit tussen Molde FK en Galatasaray. Bij de regerend kampioen van Turkije maakt Hakim Ziyech mogelijk zijn debuut. Het duel in Noorwegen is ook te zien op Ziggo Sport Docu. Op Ziggo Sport is Maccabi Haifa - Young Boys te zien en op Ziggo Sport Voetbal Sporting Braga - Panathinaikos. Beide Champions League-duels beginnen om 21.00 uur.

Op donderdag komen Ajax (Europa League), FC Twente en AZ (Conference League) in actie. Twente trapt om 19.00 uur af tegen Fenerbahçe. Het duel in Istanbul wordt live uitgezonden op Veronica. Vanaf 20.00 uur is Ludogorets - Ajax rechtstreeks te zien op Ziggo Sport en RTL 7. De thuiswedstrijd van AZ tegen SK Brann is vanaf 20.45 uur op Veronica.

Voetbal op televisie dinsdag 22 augustus

Tijd Wedstrijd Zender
21.00 uur Rangers FC - PSV RTL 7/Ziggo Sport Voetbal
21.00 uur Antwerp FC - AEK Athene Ziggo Sport Select
21.00 uur Raków Czestochowa - FC Kopenhagen Sport Ziggo Docu

Voetbal op televisie woensdag 23 augustus

Tijd Wedstrijd Zender
21.00 uur Molde FK - Galatasaray RTL 7/Ziggo Sport Docu
21.00 uur Maccabi Haifa - Young Boys Ziggo Sport Select
21.00 uur Sporting Braga - Panathinaikos Ziggo Sport Voetbal

Voetbal op televisie donderdag 24 augustus

Tijd Wedstrijd Zender
19.00 uur Fenerbahçe - FC Twente Veronica
20.00 uur Ludogorets - Ajax RTL 7/Ziggo Sport Select
20.45 uur AZ - SK Brann Veronica
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.