Europa

Rangers FC - PSV

PSV had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Rangers in de wedstrijd in de UEFA Champions League Play-offs gehad, maar in de tweede helft kwam Eindhoven goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in 2-2. Kort voor de rust nam Rangers de leiding toen Abdallah Sima scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Ibrahim Sangaré gelijk namens PSV na een assist van Johan Bakayoko. Rabbi Matondo bracht Rangers op voorsprong na een assist van Cyriel Dessers, in de 76ste minuut. Luuk de Jong maakte gelijk namens PSV in de 80ste minuut. Sam Lammers werd in de 86e minuut in het veld gebracht voor Rangers. Speelde de hele wedstrijd. Beide teams treffen elkaar alweer binnenkort op woensdag 30 augustus om 21.00 uur.