Verratti lacht om heethoofden Ramos en Paredes: 'Had er mijn huis om verwed'

Reacties
Verratti lacht om heethoofden Ramos en Paredes: 'Had er mijn huis om verwed'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van ploeggenoot naar vijand; Sergio Ramos heeft geen moeite om die omschakeling snel te maken in zijn hoofd. Het bloed van de 36-jarige Spanjaard kookte dinsdagavond toen hij tegenover de bij Paris Saint-Germain vertrokken Leandro Paredes stond.

Paredes speelde drieënhalf jaar bij PSG en was in zijn laatste seizoen in het Parc des Princes ploeggenoot van Ramos, die vorig jaar overkwam van Real Madrid. De 28-jarige Argentijn rondde vorige week woensdag zijn overstap op huurbasis naar Juventus af.

Dinsdagavond kwam het bij de eerste groepswedstrijd in de Champions League (2-1) voor Paredes al tot een weerzien met zijn oude collega's. Het kwam zelfs al tot een clash met zijn oude collega's. De gemoederen liepen hoog op na een spijkerharde overtreding van Bremer op Paris Saint-Germain-ster Kylian Mbappé. De Juventus-verdediger kreeg in de 25ste minuut ook geel voor die charge, die leek voort te komen uit frustratie over de twee snelle goals van de Fransman.

In dezelfde minuut kreeg Ramos ook geel voor zijn aandeel in het opstootje dat ontstond na de overtreding. De heetgebakerde routinier greep Paredes bij zijn keel, een week nadat hij de controleur had uitgezwaaid.

Knuffel na afloop
Na afloop lachte PSG-middenvelder Marco Verratti om het voorval tussen Ramos en Paredes. 'Ik ben nog goed bevriend met Paredes. De kans dat dit zou gebeuren was redelijk groot, aangezien ik hen dit ook op de training heb zien doen', zei Verratti tegen Sky Sport Italia.

'Ik had er mijn huis op verwed dat dit zou gebeuren. Beide spelers gooien zoveel in de strijd en hebben een sterk karakter, maar na de wedstrijd gaven ze elkaar een knuffel', aldus Verratti.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.