Courtois laat documentaire maken over revalidatieproces

Reacties

De Amerikaanse streamingdienst Amazon Prime heeft het maandenlange revalidatieproces van Thibaut Courtois vastgelegd. Daarvan zal een documentaire verschijnen.

Courtois laat documentaire maken over revalidatieproces
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dat meldt The Athletic. Courtois liep aan het begin van het seizoen een kruisbandblessure op. Toen hij daar bijna van was hersteld, scheurde de Real Madrid-doelman de interne meniscus in zijn rechterknie. Hij maakte op 4 mei tegen Cadiz zijn rentree onder de lat bij de Madrilenen. Dat hele proces is dus op de voet gevolgd door de camera’s van Amazon Prime. Wanneer de documentaire verschijnt, is niet bekend.

Op 1 juni speelt Real Madrid de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund. Wie er dan bij Real onder de laat staat, is nog niet zeker. Andriy Lunin presteerde sterk in de afwezigheid van Courtois, maar de Belg is sinds zijn terugkeer ook in goede doen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.