Liverpool geeft Klopp toepasselijk muzikaal afscheidscadeautje

Reacties

Het afscheid van Jürgen Klopp bij Liverpool kan niemand ontgaan zijn. De immens populaire Duitser wordt op allerlei manieren uitgezwaaid, en heeft nu ook een toepasselijk presentje gekregen van zijn ex-werkgever.

Liverpool geeft Klopp toepasselijk muzikaal afscheidscadeautje
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op een video op de sociale media van Liverpool is te zien hoe Klopp een muziekdoosje in beweging brengt. De tonen van I Feel Fine, een grote hit van de Beatles, vullen na enkele ogenblikken de ruimte. Op zich is een liedje van de Fab Four altijd een mooi cadeau, zeker als het te maken heeft met de Merseystad, maar hier is meer aan de hand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De melodie werd op Anfield namelijk jarenlang gebruikt om Klopp mee toe te zingen. I'm so glad, that Jürgen is a Red, I'm so glad, he delivered. Jurgen said to me, you know, we'll win the Premier League, you know. He said so, I'm in love with him and I feel fine, klonk er uit duizenden kelen voor de manager die woord hield. In 2020 won Liverpool daadwerkelijk de Engelse competitie.

Klopp, die wel meer geschenken kreeg sinds zondagmiddag, was in zijn nopjes. 'Ik had nooit gedacht dat ik een prijzenkamer nodig zou hebben bij mij thuis, maar toch is het zo. Ik zal er niet te vaak komen, maar áls ik er ben, zal ik het doosje aanzetten', beloofde The Normal One. Vanaf volgend seizoen zwaait Arne Slot de scepter op Anfield.

Slot weet dat hij behoorlijk wat moet presteren om in de voetsporen van Klopp en nog enkele illustere voorgangers te treden. Hier staan er een paar uitgelicht:

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.