Vermeer en Vela verpesten MLS-vuurdoop Beckhams Miami

Reacties

Inter Miami is het MLS-avontuur met een nederlaag begonnen. Een schitterende goal van Carlos Vela gooide roet in het eten bij het debuut van de club van David Beckham.

Vermeer en Vela verpesten MLS-vuurdoop Beckhams Miami
© Pro Shots
Los Angeles
Los Angeles
1 - 0
Inter Miami
Inter Miami

Het had de dag moeten worden van MLS-debutant Inter Miami, maar het werd de dag van Carlos Vela. Op zijn 31ste verjaardag besliste de Mexicaan met een schitterende goal het duel in het voordeel van Los Angeles FC. Na een individuele actie stiftte hij de bal over de kansloze goalie Luis Robles in het Miami-doel.

Met zijn treffer werd hij de matchwinner. Inter Miami kreeg ook kansen via onder anderen Matias Pelligrini en Nicolas Figal. Mede dankzij knappe reddingen van Kenneth Vermeer begon LAFC het seizoen met een clean sheet en daarmee ook de zege. 'Hij is een keeper van wereldklasse', was teamgenoot Mark-Anthony Kaye vol lof over de debuterende Nederlandse doelman.

Beckham keek ondanks de nederlaag met een goed gevoel terug op de MLS-vuurdoop van zijn team. 'Het was voor ons een moment om zeer trots op te zijn. Het team heeft ons trots gemaakt. Het is een lange reis, dit is slechts het begin. Er komen opwindende tijden aan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Los Angeles
Meer over Los Angeles
Meer Inter Miami
Meer over Inter Miami
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.