Verdien een Free Bet bij fraaie thuiswedstrijd van Barcelona!

ADVERTORIAL - Een van de mooiste affiches in deze speelronde van La Liga staat maandagavond nog op het programma. Barcelona speelt thuis tegen Valencia en wil met een zege de tweede plaats weer overnemen van Girona. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Verdien een Free Bet bij fraaie thuiswedstrijd van Barcelona!
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
4 - 2
Valencia
Valencia

Zoals gebruikelijk lonkt bij de start van de midweek een mooie bonus voor Unibet-spelers. Met een Bet Builder-weddenschap is een Free Bet van 5 euro vrij te spelen. Die promotie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan op deze manier:

- Meld je aan via Bonusaanbiedingen. Je moet je aanmelden voor je de weddenschap plaatst.

- Plaats een Bet Builder-weddenschap van minimaal 10 euro op een voetbalwedstrijd, met een minimale odd van 1.40 per selectie.

- Een Free Bet van 5 euro wordt aan je account toegevoegd zodra de weddenschap is afgehandeld. De Free Bet is 7 dagen geldig.

Met de Bet Builder-optie heb jij de kans om je eigen combinatie op te bouwen. Zo is het mogelijk om wedden op het aantal goals te combineren met wedden op welke speler scoort. Een voorbeeld: voor Meer dan 2.5 doelpunten & Robert Lewandowski scoort staat een quotering van 2.23. Het combineren van Barcelona wint met Beide teams scoren levert een notering van 3.05 op.

Met een zege op Las Palmas heeft het Girona van Daley Blind zaterdag de tweede plaats in de Spaanse competitie weer overgenomen van Barcelona. Barça ging vorig weekend in El Clásico met 3-2 onderuit bij Real Madrid, maar was juist bezig aan een sterke reeks in La Liga. In de tien laatste competitiewedstrijden voor de ontmoeting met de aartsrivaal werd niet een keer verloren door de ploeg van trainer Xavi. De oud-middenvelder kreeg de smaak te pakken nadat hij eind januari nog bekendmaakte na dit seizoen te zullen vertrekken bij Barcelona. Xavi kwam terug op die beslissing en bevestigde vorige week ook volgend seizoen trainer van Barça te zullen zijn.

Valencia draait mee in de subtop van La Liga en is dus nog in de race voor Europees voetbal. Eerder dit seizoen hield de zesvoudig kampioen van Spanje in Estadio Mestalla de Catalanen op 1-1. Hugo Duro is de man om op te letten bij Valencia. Met twaalf goals is de 24-jarige spits de clubtopscorer bij Los Che. De aanvaller die de opleiding van Getafe doorliep, scoorde in zijn carrière echter nog nooit tegen Barcelona.

Geniet met extra spanning van deze maandagavondwedstrijd door mee te spelen bij Unibet! Bekijk hier het uitgebreide aanbod.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's