Van Veen blijft imponeren in Schotland en heeft topscorer in het vizier

Reacties

Kevin van Veen blijft dit seizoen met scherp schieten voor Motherwell in de Schotse Premiership. De spits was zaterdagmiddag twee keer trefzeker in het competitieduel met Hibernian.

Van Veen blijft imponeren in Schotland en heeft topscorer in het vizier
© Pro Shots
Hibernian
Hibernian
1 - 3
Motherwell
Motherwell

Van Veen is bezig aan een sterk seizoen in de Premiership: tegen Hibernian maakte de Nederlander zijn vijftiende en zestiende competitiedoelpunt van deze jaargang. De ex-spits van onder andere TOP Oss en SC Cambuur scoorde vanaf de strafschopstip en schoot een vrije trap binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mede dankzij de glansrol van Van Veen won Motherwell bij Hibernian en bezet daardoor de achtste plek in de Schotse competitie. Het gat met de topzes, die mee mag doen in de Championship-play-offs, is nog altijd zeven punten.

Van Veen komt door zijn twee goals op de derde plaats op de topscorerslijst in Schotland. De spits van Motherwell moet alleen nog Celtic-aanvaller Kyogo Furuhashi (twintig treffers) en Lawrence Shankland van Hearts (achttien goals) voor zich laten.

Wij spraken onlangs uitgebreid met Motherwell-aanvaller Kevin van Veen over zijn doelpuntendrift in Schotland en bijzondere levensverhaal. ‘Het is een hele omweg geweest, maar wel een fantastische route.’

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.