Gerrard kan het niet laten: Celtic-fans gooien met muntjes en flessen

Reacties

Steven Gerrard kon het niet laten. Benefietduel of niet. De voormalig manager van Rangers FC scoorde zaterdag namens Liverpool tegen Celtic en vierde zijn treffer op Anfield voor de bezoekende fans. Dat kwam hem duur te staan.

Gerrard kan het niet laten: Celtic-fans gooien met muntjes en flessen
© Twitter Casual Ultra Official
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ex-spelers van Liverpool en Celtic namen het tegen elkaar op om geld in te zamelen voor de LFC Foundation. Gerrard was een van de publiekstrekkers en liet zich gelden met een doelpunt. Dat vierde hij voor de neus van de Schotse fans. Die zijn nog niet vergeten dat Gerrard Rangers in het seizoen 2020/21 ten koste van 'hun' Celtic aan de landstitel hielp.

Met wat armgebaren zweepte hij de supporters van The Bhoys nog wat op. Die reageerden door met munten en flesjes in de richting van Gerrard te gooien. Door een doelpunt van Mark Gonzalez won Liverpool uiteindelijk met 2-0. Ook Dirk Kuijt was van de partij op Anfield.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.