Van Nistelrooij zet Veerman weer op favoriete positie en passeert Ramalho

Reacties

Xavi Simons start zondagmiddag in de basis bij PSV. Dat gaat ten koste van Erick Gutiérrez, die tegen Excelsior op de bank begint. Joey Veerman speelt daardoor weer op zijn favoriete positie.

Van Nistelrooij zet Veerman weer op favoriete positie en passeert Ramalho
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
1 - 6
PSV
PSV

Veerman startte afgelopen woensdag tegen Rangers FC nog als nummer 10 en uitte daar na de uitschakeling in de play-offs van de Champions League zijn onvrede over. De 23-jarige Volendammer vindt dat hij beter tot zijn recht komt als nummer 8. De manier waarop Veerman zich uitsprak, kwam hem op kritiek van Wesley Sneijder te staan. Van Nistelrooij bleef echter kalm onder alle ophef.

André Ramalho vertolkte tegen Rangers een negatieve hoofdrol door met balverlies de fatale tegengoal in te leiden en begint tegen Excelsior op de bank. Jordan Teze staat centraal achterin, Phillipp Mwene neemt de rechtsbackpositie over van de international. Voorin is Ismael Saibari de vervanger van de geblesseerde Luuk de Jong, Johan Bakayoko heeft een basisplaats als rechtsbuiten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.