Van Nistelrooij heeft slecht nieuws over blessure De Jong

Reacties

Luuk de Jong is voorlopig even uit de roulatie. De aanvoerder van PSV heeft spierklachten. Trainer Ruud van Nistelrooij meldt dat hij zijn captain wekenlang kwijt is.

Van Nistelrooij heeft slecht nieuws over blessure De Jong

In het duel met Rangers FC kreeg De Jong op slag van rust een grote kans om de score te openen. In een uiterste inspanning om het duel te winnen van zijn Schotse opponent kreeg hij last van zijn kuit. Daarop moest hij zich in de rust laten wisselen.

Terwijl de avond voor PSV in een teleurstelling afliep, raakte het dus ook nog de aanvoerder kwijt. Nu blijkt dat De Jong voorlopig nog niet terug te zien is bij de Eindhovenaren. Dat bevestigde zijn trainer in de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Excelsior.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wie De Jong in Rotterdam vervangt, maakte Van Nistelrooij al bekend. Ismael Saibari zal als centrumaanvaller fungeren. 'Hij doet het echt heel goed en het is uitzonderlijk dat we hem overal voorin neer kunnen zetten.'

Van Ginkel
Overigens was De Jong niet de enige die slecht nieuws van de medische staf kreeg. Ook Marco van Ginkel kwam gehavend uit het duel met Rangers FC. De routinier op het middenveld kwam vlak voor tijd in de ploeg, maar werd getroffen door een hamstringblessure. Ook hij is even uit de roulatie.

Ook Mauro Júnior is voorlopig nog niet van de partij. Van Nistelrooij bekende dat zijn herstel moeizaam verloopt. Daardoor is hij nog enkele weken niet van de partij.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.