Van Gaal zaait twijfel over toekomst Di María

Reacties

Met een transfersom van 75 miljoen euro werd Ángel Di María medio 2014 de duurste Manchester United-speler in de historie. Een jaar na dato is het twijfelachtig of er nog wel toekomst is voor de Argentijn op Old Trafford.

Van Gaal zaait twijfel over toekomst Di María

Manager Louis van Gaal zaaide tijdens een persconferentie tijdens de tour door de Verenigde Staten openlijk twijfel over Di María, die door Engelse kranten al een tijdje in verband wordt gebracht met een vertrek. Onder meer Bayern München en Paris Saint-Germain worden als mogelijke bestemmingen genoemd voor de ex-speler van Real Madrid en Benfica.

'We zullen wel zien', zei Van Gaal toen hem gevraagd werd of Di María nog in zijn plannen voorkomt. 'In voetbal maken veel zaken onderdeel uit van een proces. Dergelijke vragen zijn niet in één dag te beantwoorden', vervolgde Van Gaal. 'Maar hij is nog steeds speler van Manchester United en hij heeft me verteld dat hij op 25 juli aansluit.'

De uitspraken van Van Gaal zijn koren op de geruchtenmolen. Di María kende immers een zeer teleurstellend debuutjaar bij Manchester United. Regelmatig moest hij genoegen nemen met een reserverol of een positie waarop hij zich niet thuis voelt. De Argentijn, die tot 32 duels kwam namens United, zou dan ook wel oren hebben naar een vertrek uit de Engelse industriestad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.