Van Dijk blij met rentree Memphis: 'Hij zat er vorige week lekker in'

Reacties

Virgil van Dijk is blij met het feit dat Memphis Depay de gelederen van Oranje na een jaar vol blessures nu weer kan versterken. Dat vertelde de aanvoerder van Oranje in gesprek met VI.

Van Dijk blij met rentree Memphis: 'Hij zat er vorige week lekker in'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
4 - 0
Schotland
Schotland

Van Dijk had al zijn blijdschap uitgesproken over de terugkeer van Georginio Wijnaldum, zijn voormalig ploeggenoot bij Liverpool, toen de Bredanaar vertelde soortgelijke gevoelens te hebben bij het weerzien met Memphis Depay in Zeist. Diens optreden namens Atlético Madrid in de Champions League stemde Van Dijk erg hoopvol.

'Dat geldt ook voor Memphis Depay, die eveneens weer terug is. Die zat er vorige week lekker in tegen Internazionale in de Champions League. Een fitte Memphis is zo ongelooflijk belangrijk voor het team', loofde Van Dijk de man die al 44 keer scoorde voor Oranje.

'Hij heeft dat in de afgelopen jaren vaak genoeg bewezen', vervolgde Van Dijk zijn betoog over Memphis' sleutelrol in de selectie. 'Ik heb er vertrouwen in dat hij dat nog steeds is. Ik vond hem heel dreigend tegen Inter, scherp. Memphis kan het iedere verdediger ter wereld heel moeilijk maken.'

Het hele gesprek met Van Dijk is te lezen op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Vriendschappelijk
Meer over Vriendschappelijk
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Meer V. van Dijk
Meer over V. van Dijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.