Van den Brom nog één stap verwijderd van Croky Cup

Reacties

John van den Brom houdt kans op de Belgische beker. Met RC Genk plaatste de Nederlandse trainer zich ten koste van Anderlecht voor de finale van de strijd om de Croky Cup.

Van den Brom nog één stap verwijderd van Croky Cup
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
1 - 2
Genk
Genk

Van den Brom maakt in zijn tweede periode in België pieken en dalen door. Op een voortvarende start bij Genk volgde een teleurstellende reeks, waarna zelfs de roep om een ontslag klonk in Belgisch Limburg. De successen in de Belgische bekerstrijd boden uitkomst.

De Nederlandse trainer liet zich sowieso niet gek maken door de ontslag-berichten en heeft zich nu in de positie gemanoeuvreerd dat hij Genk aan een hoofdprijs kan helpen. Zondag werd namelijk in de halve finale afgerekend met Anderlecht.

Paul Onuachu zette Genk op het goede spoor. Na de eigen goal van Matt Miazga leek het pleit beslecht. Na de rode kaart voor Jhon Lucumi en de Brusselse aansluitingstreffer van Adrien Trebel werd het nog spannend. Met tien man hield Genk stand, zodat in april met Standard Luik kan worden uitgemaakt wie de Croky Cup in de prijzenkast mag zetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.